World News

 

Shincheonji Graduation: “Geometric increase, not the power of men but God“20.11.2019 12:58:09 - Ceremonia de Absolvire Shincheonji a 100.000 de absolveniti in mijlocul convertirii coercetive crestine care continua in ciuda grijilor internationale

“Progresia geometrica, nu e puterea omului, ci a lui Dumnezeu”


In octombrie 2018, Intergrupurile Parlamentului European, Freedom of Religion or Belief and Religious Tolerance (FoRB&RT), a indentificat Coreea de Nord ca fiind tara care incalca cel mai mult libertatea religioasa si au acuzat tara de distrugere a drepturilor religioase ale omului, cerand cooperare internationala si atentie.


(live-PR.com) - Cresterea problemelor drepturilor omului din cauza lipsei de angajare a religiilor traditionale si ale cultelor in crestere de aparitie

Ceremonia de Absolvire Shincheonji a 100.000 de absolveniti in mijlocul convertirii coercetive crestine care continua in ciuda grijilor internationale

“Progresia geometrica, nu e puterea omului, ci a lui Dumnezeu”


In octombrie 2018, Intergrupurile Parlamentului European, Freedom of Religion or Belief and Religious Tolerance (FoRB&RT),

 

a indentificat Coreea de Nord ca fiind tara care incalca cel mai mult libertatea religioasa si au acuzat tara de distrugere a drepturilor religioase ale omului, cerand cooperare internationala si atentie.

Situatia este asemanatoare in Coreea de Sud care este apreciata pentru garantarea libertatii religioase. “Programul de convertire coercetiva” este unde credinta unei persoane este convertita fortat si de asemenea au avut foarte multe suprimari de catre religiile majoritare asupra celor minoritare. Anul trecut in ianurie, o tanara de douazeci si ceva de ani a fost omorata din cauza convertirii coercetive ale CCK, organizatia principala reprezentativa pentru Biserica Prezbiteraniana care este cultul major in Coreea de Sud. Acest caz a fost cu adevarat un semnal de alarma pentru oamenii din America si Europa asupra problemelor drepturilor religioase ale omului.

Human Rights Without Frontiers (HRWF) din Belgia si Center for Studies on New Religions (CESNUR) din Italia vor organiza un seminar in Seul, Coreea de Sud pe data de 29 noiembrie pentru a discuta despre cazurile de abuz asupra drepturilor omului la nivel mondial impreuna cu 80 de experti legali, jurnalisti si reprezentanti ai organizatiilor societetilor civile. Conferentiarii seminarului vor fi academicieni marcanti ai noilor miscari religioase din Statele Unite si Europa.

Pe data de 3 iulie, Coordonarea Asociatiilor si a Persoanelor pentru Libertatea de Constiinta (CAP-LC), avand un statut consultativ la Consiliul Economic si Social ONU, a prezentat si trimis o declaratie despre “Convertirea Fortata in Coreea de Sud” la Comisia Drepturilor Omului, cu scopul de a informa despre actul de convertire coercetiva facilitat de CCK care a provocat decese, destramari ale familiilor si traume psihologice pentru mai mult de 1.200 de cetateni coreeni.
Intr-o scrisoare oficiala, semnata de catre 15 ONG-uri internationale, incluzand HRWF, catre presedintele sud-coreean Moon Jae-In se afirma: “Coreea de Sud ar putea fi ultima tara democratica din lume, unde programul de convertire fortata este inca tolerat.” si au raportat realitatea convertirii coercetive.


Noul cult in crestere in crestinismnul coreean, ‘Shincheonji a invins discriminarea’ si a avut ca absolventi 100.000 de oameni“ care condamna convertirea fortata in Republica Coreea

Datorita lipsei capacitatii de auto-purificare a crestinismului din Coreea de Sud, New York Times a raportat in ianuarie despre problema discriminarii drepturilor omului din Republica Coreea. Dupa ce a fost raportat, contrar coruptiei Consiliului Crestin al Coreei, asa zis CCK, Shincheonji, noul cult in dezvoltare cu o crestere rapida a organizat ceremonia de absolvire a 100.000 de studenti pe data de 10 noiembrie care s-a tinut simultan in 112 de tari din jurul lumii, incluzand Europa, Asia, Africa si Oceania. A obtinut o noua absolvire istorica de 103,764 de oameni in raspandirea evangheliei.

Domnul Man Hee Lee, presedintele Shincheonji Biserica lui Isus, a mentionat in timpul absolvirii “sunt in jur de 100.000 de oameni care au fost evanghelizati si invatati Biblia in 10 luni, aceasta este puterea lui Dumnezeu si nu a omului. De asemenea, acest lucru a fost posibil pentru ca Dumnezeu a fost impreuna”. “Asa cum Biblia promite, un val mare de schimbare religioasa deja a inceput si este de asteptat sa aiba o crestere rapida.“

Aaron Kim, ca purtator de cuvant in numele absolvenitilor, s-a introdus pe sine ca fiind un misionar care a fost nascut intr-o familie cu trei generatii de pastori din Brazilia. El a marturisit ca “cel mai dureros lucru atunci cand am studiat la Centrul Misionar Crestin Sion a fost sa inteleg faptul ca eu eram cel care le-a oferit oamenilor invataturile false”.

Suji Choi a declarat in discursul ei “M-am devotat bisericii mele mai mult decat oricine si am fost martora la realitatea lumii religioase in timp ce lucram la Sistemul de Transmisie Crestin (CBS). Am vazut toate clipurile video facute de CBS despre Shincheonji Biserica lui Isus si stiam toate zvonurile care erau virale pe internet. Cu toate acestea, motivul pentru care ma aflu aici astazi, Shincheonji Biserica lui Isus Templul Cortului Marturiei, este pentru ca acesta este templul promis a lui Dumnezeu de la cea de-a doua venire a lui Isus si este unicul loc de unde cuvantul vietii iese”.

Shincheonji este un cult in curs de dezvoltare in comunitatea crestina coreeana, dar recent, cultele principale crestin coreene au fost descoperite sa aiba relatii intre coruptie si implicarile in problemele politice, de aceea companiile principale de presa din Coreea acum acorda atentie Shincheonji pentru ca ii invata pe oameni numai Biblia. In Coreea, unde influenta corporatiilor mari si a politicienilor este puternica in suprimarea presei impotriva cultelor minoritare, acum ridica mainile spre Shincheonji, o noua religie in crestere, aratand schimbarea religioasa coreeana si prezicand schimbarea care va zdruncina crestinismul in Coreea.

Un oficial al Shincheonji Biserica lui Isus a spus: “Este de nemaivazut ca 100.000 de oameni au absolvit in acelasi timp la nivem mondial.” Si “in prezent sunt mai multi de 200.000 de oameni care studiaza Biblia in Shincheonki. Daca Shincheonji continua sa creasca in acest ritm, atunci in trei ani va ajunde la un milion de membri”.


Press Information:
HWPL Press Division, Department of Public Relations (International)Contact Person:
Heather Choi
Regional Manager
Phone: +82-10-7134-7187
eMail: eMail

Web: http://hwpl.kr 

Disclaimer: If you have any questions regarding information in this article please contact the author. Please do not contact Live-PR.com. We are not able to assist you. Live-PR.com disclaims content contained in this article. Live-PR.com is not authorized to give any information about content and not responsible for content posted by third party.
refer this article
Print This Article
Terms Of Use Privacy About Live-PR.com Contact Us